Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co kupić ? : Skiny czy nową grę?

BonBox

43 użytkowników zagłosowało

1. 1. Skiny czy nowa gra ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kup nową grę a nie jakiś gówniany skin, który znudzi ci sie po 5 grach... Ja gram przykładowo w skyrim pół roku i dobrze mi z tym

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Kupując grę spróbujesz czegoś nowego, a nie będziesz siedział cały czas w tym samym, ponadto skin nie daje, oprócz tego, że przy ładowaniu wszyscy widzą, że jesteś bogaty bo kupiłeś skina za 3200 RP, po co to? Nie lepiej zamienić to na coś, co przyda się w realnym życiu i będziesz miał z tego ubaw, satysfakcję ?

League of Legends

EUNE nick: WORSTBLITZEUV4

http://www.twitch.tv/tytanowy_janusz123/ << zaaaaaaaaaapraszam

Opublikowano

Kupując grę spróbujesz czegoś nowego, a nie będziesz siedział cały czas w tym samym, ponadto skin nie daje, oprócz tego, że przy ładowaniu wszyscy widzą, że jesteś bogaty bo kupiłeś skina za 3200 RP, po co to? Nie lepiej zamienić to na coś, co przyda się w realnym życiu i będziesz miał z tego ubaw, satysfakcję ?

A co ci daje gra w realnym życiu?

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

A co ci daje gra w realnym życiu?

Wiesz, jeżeli mam grać cały czas w jedną grę, z której i tak nic nie mam, to nie lepiej zainwestować w coś nowego, zobaczyć, co aktualnie jest sprzedawane na rynku? O ile nowa wersja gry jest lepsza od starszej? Takie jest moje zdanie. A League of Legends nie zmieniło i nie zmieni fabuły, cały czas będzie "Ochrona Nexusa"

Ponadto, pamiętam, gdy grało się w innego typu gry, może wyszedł wtedy Matrix na 'PC czy też prowizoryczny Spiderman, ile ubawu było z tego, że można było przejść poziom wyżej, być na dalszym poziomie od kolegów

League of Legends

EUNE nick: WORSTBLITZEUV4

http://www.twitch.tv/tytanowy_janusz123/ << zaaaaaaaaaapraszam

Opublikowano

Tak w sumie obie rzeczy można mieć darmo

Wiadro Bluba Rura Blant

(̅__(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅i̲̅h̲̅u̲̅a̲̅n̲̅ a̲̅ ̅_̅_̅((()ڪ

Opublikowano

Tak w sumie obie rzeczy można mieć darmo

Dokładnie

Gre możesz "Kupić" za darmo na TPB albo innej stronce

A skina możesz "Kupić" przy użyciu BOL'a

:rolleyes:

• Procesor: Intel Core i5-3570K /3.4GHz, 6MB, LGA 1155, BOX

• Karta Graficzna: Sapphire Radeon HD7850 2GB DDR5 /256bit/ DVI/HDMI/mDP

Płyta Główna : MSI Z77A-G4 5 /intel Z77, LGA 1155

RAM: A-Data 8GB (2x4GB) 1600MHz CL9 Gaming

Zasilacz: bequiet! PurePower L8 530W

Opublikowano

Gdybym miał wybierać np. między Cyber-Ezrealem a BF3 to oczywiście że bym wybrał BF'a. Nie bierzcie tego dosłownie.

Uważam że gra będzie bardziej opłacalna, chyba że jesteś mną, czyli jak dostanę 2 grę to o 1 zapominam na amen.

Game Over

Opublikowano

Kup lepiej grę. Skin to tylko wygląd. Jak kupisz grę to chociaż zapoznasz się z czymś innym i nie będziesz ciągle siedzieć na lolu ;-)

League of Legends

Opublikowano

takiego skajrima możesz pobrać z torrentów czy jakąkolwiek inną greee

Jakbym miał kupić grę zamiast skinów to tylko dla rozrywki w trybie multiplayer , a do singla to z torrentów bym pobrał lecz nie lubię piractwa .

Opublikowano

Sam wczoraj stanąłem przed tym wyborem. Skyrim za 109 zł czy doładowanie RP za 20/40 zł. Nie oszukujmy się, grałem w Skyrima na piracie. Gra niesamowicie mnie wciągnęła. Jednak postanowiłem kupić oryginał. Czemu? Moge korzystac ze Steam WorkShop, mam dostęp do wszystkich modów, aktualizacji, achivmentów i co najważniejsze zapłaciłem twórcą za to, że jestem im coś winnien. Tyle czasu spędzonego przy jednej, pięknej grze...

Jeżeli zależy Ci na szpanie to kupuj grę na Steama ( np. Skyrim xD ) zawsze jak będziesz zaczynał grę wszyscy twoi znajomi Online będą widzieć, że jesteś dziany i nie pożałowałeś kasy na grę. Te magiczne info w prawym dolnym rogu: Znajomy gra akualnie w <nazwa gry>

Diss_Stream.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...